3de MosselOne

Fifty One Haspengouw organiseert zaterdag voor het 3de jaar op rij het event ‘MosselOne’ i.s.m. het gerenommeerde mosselhuis Stas-De Jong. Om de allereerste Zeeuwse mosselen van België te degusteren, wordt ook nu weer een Vip-dorp opgetrokken op het Stadhuisplein.

Rondom de fonteinen zal er een loungebar worden opgesteld om een aperitiefje te nuttigen. Voorzitter Guy Schiepers is tevreden dat er maar liefst 110 partners werden aangetrokken om het event financieel te ondersteunen.

MosselOne wordt ook nu weer georganiseerd in functie van de diverse goede doelen van Fifty One Haspengouw: de vier Tongerse jeugdbewegingen uit het centrum (Chiro OLV, Chiro St. Jozef, KSA O.L.Vrouw Erewacht, VKSJ Basiliek), het Klavertje 3 in Bilzen en het Sint-Gerardus Instituut in Diepenbeek. “

'Ook dit jaar zijn we er in geslaagd onze leverancier te overtuigen om onze mosselen iets vroeger aan te leveren'”, vertelt Anne-Marie Stas (uitbater mosselhuis Stas-De Jong).

Na het eten wordt er een fuif met dj voorzien. Er zijn eetkaarten voor mosselen te verkrijgen aan €35 euro (incl. aperitief). Als alternatief gerecht wordt er een koninginnenhapje aangeboden aan de prijs van €25 euro (incl. aperitief). Teneinde dit geheel in goede banen te leiden worden er verschillende eetmomenten georganiseerd: 17u, 18u, 19u en na 21u.

De kaarten worden verkocht bij Barvenu, Intermezzo en de leden van Fifty One. U kan eveneens kaarten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of op het telefoonnummer 012/ 26 22 22. Verdere info kan verkregen worden via www.mosselone.be.


{fshare}