VELINX krijgt facelift

In cc de VELINX krijgt de infrastructuur een renovatiebeurt: na 20 jaar was de grote tribune aan vervanging toe. De kleine tribune wordt volgend jaar vervangen. De firma Bose zal de geluidsinstallatie aanpassen aan de nieuwe tribune. Verder werden alle burelen opgefrist: de muren kregen een nieuw kleurtje en de vloer een anti-allergisch tapijt.  Daarnaast werd ook de volledige verlichting van de cultuurtempel vervangen door een ecologisch verantwoord systeem. Dat levert een jaarlijkse besparing van 70% op. Tenslotte werd ook de ticketbalie gerenoveerd: de ruimte is vergroot en geschikt voor rolstoelgebruikers en aan de buitenzijde komt een info-tv. Dit najaar worden het sanitaire blok en het zinken dak nog vernieuwd.
De totale investering bedraagt bijna 1 miljoen euro.