Bjètëlboek op komst!

De Bjètëls gaan een boek uitbrengen!

In de loop der jaren brachten zij 3 CD’s op de markt. Die zijn intussen allemaal uitverkocht. En er is nog steeds veel vraag. Daarom bedachten zij iets heel speciaals.
Op 15 oktober brengen zij een boek op de markt met 40 ( Fièttig) Bjètëlsongs. Met voor ieder lied de Tongerse tekst én de Nederlandse vertaling. En met, ten behoeve van niet-Tongenaren of jonge Tongenaren, de nodige verklarende voetnoten.
Je leest in dat boek ook de historiek van dë Bjètëls en je krijgt een overzicht van hun optredens van 2002 tot nu. Dit boek wordt daarenboven rijkelijk geïllustreerd met bjètëlfoto’s maar ook met unieke foto’s van Tongeren, vroeger en nu.
Net zoals Georges Willemaers voegen ze bij ieder lied een QR-code toe. Via deze code kan je alle liederen beluisteren via Smartphone, tablet of computer. Dit wordt dus een boek én 3 CD’s voor  één prijs. Een koopje. Een “collectors item”.
Het Bjètëlboek zal 25 euro kosten en vanaf half oktober te koop worden aangeboden in Standaard Boekhandel (Maastrichterstraat) en in Press Shop (Peuskë), (Sint-Truiderstraat). 
Je kan ook VOORINTEKENEN op dit boek, en dan kost het je maar 20 euro.

Voorintekening kan (tot 10 september)  door storting van 20 euro op rekeningnummer  BE31 0018 1732 9655 met vermelding van naam en woonplaats. De namen van de voorintekenaars worden opgenomen in het boek. 
Vanaf 15 oktober kan je dan je boek afhalen bij Press Shop, maar het kan ook op 22 en 23 december in cc de Velinx tijdens de optredens.

(Boeken worden niet opgestuurd).