Euregionaal Feest van de Amateurkunsten

Maastricht wil, samen met de haar omringende steden en regio’s, Europese Culturele Hoofdstad worden in 2018. In aanloop daarvan organiseren alle partners samen in 2013 al een bijzonder project: het ‘Euregionaal Feest van de Amateurkunsten’. Dit evenement wordt uit naam van Bureau VIA2018 georganiseerd voor álle amateurs uit de Euregio. Iedereen kan meedoen. Er wordt niet geselecteerd.

Ook onze stad en provincie doen mee deze artistieke bijeenkomst van amateurkunstenaars die op deze schaal nog niet eerder heeft plaatsgevonden.

Indien uw vereniging wil deelnemen (of enkele leden van uw vereniging), wordt u gekoppeld aan een professionele kunstenaar, die zal helpen het idee uit te voeren en u zal inspireren bij het maken van de koppeling tussen uw eigen artistieke bezigheden en het Feest. Dit betekent concreet dat u in april bijvoorbeeld op een repetitie hier samen aan zal werken. Al die kruisbestuivingen samen worden getoond in het MVV-stadion van Maastricht op zondag 2 juni.

Geef je dus nu op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt meteen alle verdere informatie toegezonden.