Tongeren vandaag

Nieuws

Antiekmarkt gepromoot in Brussel!

Toerisme Tongeren promoot momenteel gedurende één maand onze Antiekmarkt via een daarvoor speciaal ingerichte vitrine in het bezoekerscentrum van Toerisme Vlaanderen (‘hartje Brussel’). 
"Op die manier zetten wij onze antiekmarkt in de spotlights bij de vele duizenden (internationale) bezoekers die maandelijks in dit infokantoor langslopen", weet Marc Hoogmartens – Schepen van Toerisme.
"Ook tijdens de afgelopen maand mei promootten we onze stad reeds via het infokantoor van Toerisme Vlaanderen.  Toen brachten we de aankomende Kroningsfeesten en het onlangs geopende Teseum onder de aandacht. Voor de maand juni hebben we onze focus ietwat verlegd.  Naast het Teseum zetten we nu ook in op de promotie van onze wekelijkse antiekmarkt.  De internationale aantrekkingskracht – en dus ook het toeristisch potentieel -  van deze wekelijkse markt kan haast niet worden overschat".  
Nog tot en met 3 juli kunnen de bezoekers in het toeristisch infopunt aan de Grasmarkt terecht voor specifieke informatie over onze Tongerse antiekmarkt.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame