Tongeren vandaag

Nieuws

Arne Collas Vlaams en Belgisch Kampioen

Arne Collas uit Piringen werd onlangs zowel Vlaams als Belgisch Kampioen indoor bij de heren pupillen Recurve (handboogschieten). 

Arne werd op 4 februari eerste op het Vlaams kampioenschap Indoor voor de jeugd. Deze wedstrijd ging door in Stabroek (Antwerpen). Hij werd Vlaams kampioen bij de heren, recurve, pupillen. 
Op 24 februari werd hij eerste op het Belgisch Kampioenschap Indoor voor de jeugd. Deze wedstrijd ging door in Fléron (Luik). Hij werd Belgisch kampioen bij de heren, recurve, pupillen.  

Arne begon in mei 2016 met handboogschieten bij de handboogclub St-Sebastiaan in Overrepen (OSS).  Hier kreeg hij een recurveboog ter beschikking en men bracht hem de basisvaardigheden bij om te schieten. Arne kreeg de microbe goed te pakken en in augustus 2016 kreeg hij zijn eigen recurveboog.  De goede begeleiding in de club OSS gecombineerd met zijn gedrevenheid levert in zijn tweede jaar als schutter reeds dit mooie resultaat op. Vlaams en Belgisch kampioen indoor bij de heren pupillen recurve.  Bij de club OSS Overrepen lieten ze deze gebeurtenis dan ook niet onopgemerkt passeren en Arne werd gisteren in de bloemetjes gezet.          

 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame