Tongeren vandaag

Nieuws

Awards voor SIBBO

In de Limburghal in Genk werden de stageAwards van VOKA-Limburg uitgereikt. SIBBO Tongeren kwam in aanmerking voor de satgeAward van 'Beste stagiair' en 'Beste stageschool'.
Lavanya Claessen uit Lanaken werd genomineerd in de ABO-opleiding 'Grootkeukenmedewerker'. "Tijdens haar stage heeft haar zelfvertrouwen een boost gekregen, zowel professioneel als persoonlijk heeft ze een enorme vooruitgang geboekt", wist de directeur. 

Jens Ruette uit Tongeren werd genomineerd in de ABO-opleiding 'Metselaar'.  "Geen enkele opdracht was hem teveel. Bouwbedrijf Meekers uit Tongeren heeft hem een vast contract aangeboden". 

SIBBO werd ook als 'Stageschool' genomineerd: "Er is steeds een wisselwerking tussen school en bedrijf. Het motto van SIBBO luidt: "We zijn samen op weg, van fijne leerlingen tot degelijke werkkrachten naar respectvolle mensen", vertelde stagebegeleider Sophie Thonnon

SIBBO organiseerde daarnaast vandaag ook een speciale sportdag in functie van de leef- en arbeidswereld. De leerlingen van OV3 kregen opdrachten rond 5 thema's: vertrouwen - fairplay - doorzettingsvermogen - teambuilding - grenzen verleggen; Ze moesten woorden verzamelen om slogans te vormen. "Deze waarden hebben ze nodig in het leven zoals 'Vertrouwen en respect moet je verdienen', wist LO-leerkracht Michael Snellinx

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame