Tongeren vandaag

Nieuws

Back to School Party

In Hal P wordt vanavond een fuif georganiseerd voor alle leerlingen van het 1ste en 2de middelbaar. Tijdens 'Back to school' wordt er enkel frisdrank verkocht. Aan de inkom worden gratis oordopjes verdeeld. 
Er werden 1.050 inkomkaarten verdeeld over alle scholen.

Patrick Dewael, burgemeester: “De nieuwe Mulkenhal is sinds de opening de nieuwe ‘the place to be’ geworden voor de Tongerse jeugd. In september begonnen heel wat kinderen aan een nieuw schoolavontuur in Tongeren. Daarom organiseert onze stedelijke jeugddienst een Back To School Party voor leerlingen van de eerste graad van het secundair onderwijs. We geven jongeren zo de kans om mekaar wat beter te leren kennen, buiten de schoolomgeving.”

Schepen van Jeugd, An Christiaens: "“Alle leerlingen van de eerste graad van het secundair onderwijs in Tongeren kregen een  persoonlijke uitnodiging voor de ‘Back To School Party’ mee in de school. Met deze fuif willen we jongeren ook laten kennismaken met het jongerencentrum (Hal P) en de mogelijkheden die deze locatie heeft. De 13 en 14 jarigen zijn de volgende generatie bezoekers en gebruikers van Hal P. Door hen te laten ervaren dat er niet steeds alcohol nodig is om zich te kunnen amuseren creëren we een vervolg aan de Fruitsapfuif en het MEGA project waar de leerlingen in het 6de leerjaar vorig schooljaar hebben aan deelgenomen.”

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame