Tongeren vandaag

Nieuws

Carmen kiest voor KMSKA

Op 1 november wordt Carmen Willems (49) zakelijk directeur van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA). 

Vorig jaar pas (op 9 mei 2016) ruilde ze haar functie van directeur van het GRM in voor die van directeur van vzw Toerisme Limburg waar ze Jan Nonneman opvolgde. 

Toen verkondigde Igor Philtjens, voorzitter Toerisme Limburg en gedeputeerde van Toerisme, Cultuur en Erfgoed: "We zijn ervan overtuigd dat Carmen de ideale persoon is om Toerisme Limburg de komende jaren verder uit te bouwen tot een duurzame pijler voor de economie van de vrije tijd in onze provincie,” 

Carmen Willems (°1968) haalde haar licentiaatsdiploma in de Economische Wetenschappen aan de KUL, en begon haar loopbaan in de bouwsector als Communicatieverantwoordelijke. In 1995 werd zij benoemd tot directeur van het Provinciaal Gallo-Romeins Museum, dat onder haar leiding uitgroeide tot een cultuur-toeristische aantrekkingspool voor de regio. In 2011 werd het Gallo-Romeins Museum verkozen tot “European Museum of the Year”.

Carmen zal tijdens de weekdagen in Antwerpen gaan wonen en in de weekends in Tongeren.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame