Tongeren vandaag

Nieuws

Dansende Kerstlichtjes 2016

Wie langs de Dijk passeert, kan er niet naast kijken: Jo CJaes heeft zijn voortuin weer herschapen in een feeëriek schouwspel met duizenden LED-lichtjes die flikkeren op muziek. Een heus titanenwerk.
Maar Jo
en Daniëlle Claes (Dijk) organiseren voor het vijfde jaar op rij een kersthappening voor een honderdtal eenzame en minderbedeelde Tongenaren.
Ook nu weer kunnen ze terugvallen op vrijwilligers die op kerstavond de handen uit de mouwen steken. Daarnaast rekenen ze natuurlijk op sponsors. Drie Tongerse IT-bedrijven sponsoren o.a. de huur van de Sint-Gertrudiszaal in Riksingen (David Hermans, Auva, Jo Hendriks BrainRangers en Chris Pietermans BME).
De Dansende Kerstlichtjes organiseren de komende 2 weekends een Live Radioshow genaamd “Music4lights”  tijdens de “Stad van de Kerstman” met 'Live radio on request'. Dit en volgend weekend richt Jo Hendriks een muziekstudio in in de slaapkamer van de Kerstman (Maastrichterstraat). Daar kan iedereen voor 4 euro zijn favoriete kerstplaat aanvragen die te horen zal zijn in de stad en via het internet. De opbrengst dient om de 50 voedselpaketten (t.w.v. 50 euro)
te bekostigen die de gasten op kerstavond meekrijgen. Ook bedrijven en verenigingen kunnen met de actie “geef een zak om een ander” een voedselpakket t.w.v. 50 euro doneren aan een gezin.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame