Tongeren vandaag

Nieuws

De Galliaar

Vanavond vindt de opening plaats van de 'Galliaar' in de Sint-Truiderstraat: de leeronderneming van de 10 Viio-leerlingen van 7 Retail Management & Visual Merchandising. 
'Galliaar' betekent zoveel als een stoere, levendige kerel die alles aandurft. "Onze zaak doet  op zijn eigen unieke manier en met zijn karakteristieke interieur een nieuwe wind waaien door de Tongerse Horeca. Het concept is simpel: een gezellige plek om met een heerlijke koffie te vertoeven. In onze zaak hebben we dan ook bewust ingespeeld op de sfeer. Het inrichten en ontwerpen van de zaak is dan ook heel doordacht gebeurd.
In de Galliaar kan men terecht kan voor een lekkere kop koffie. Wij hebben een ruim assortiment aan smaken. Verder zullen ook thee- en chocoladeliefhebbers hun gading vinden. Bovendien is het mogelijk je warme drank mee te nemen en elders ervan te genieten. Naast dit hoofdartikel bieden wij de klant ook de mogelijkheid om lekkere zoetigheden te kopen. Voor een heerlijke donut, muffin of pannenkoek ben je bij de Galliaar op het juiste adres. Frisdranken zullen ook in onze zaak te koop aangeboden worden", vertelden de jonge uitbaters.
Directeur Guy Voets bewierookte de jonge ondernemers: "Dit is geen doel op zich, maar een instrument. Hier leren jullie op op een realistische manier ervaring opdoen van het leven van een handelaar. Jullie zijn dit schooljaar de vitrine van Viio. Wees er voor mekaar, ook als het eens tegenzit". 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame