Tongeren vandaag

Nieuws

Infoavond rond de menopauze door az Vesalius

Vandaag organiseren de gynaecologen van az Vesalius een infoavond over de menopauze en de werking van de MonaLisa Touch Laser van 19.00 tot 23.00 uur in Alden Biesen (Bilzen)

Ons doelpubliek zijn (mogelijke) patiënten, maar ook huisartsen, kinesisten en andere geïnteresseerden.
Naast de eigen artsen komt ook Martine Prenen spreken en na de lezingen is er een kleine receptie met infostanden over het thema, een signeersessie met Martine Prenen en de mogelijkheid om haar boeken te kopen.
Sinds vorig jaar biedt az Vesalius een behandeling met de MonaLisa Touch Laser aan, een pijnvrije laserbehandeling met goede resultaten voor de verbetering van vaginale klachten gerelateerd aan menopauze, borstkanker of na de bevalling. Eén van onze gynaecologen, dokter Miriam Henskens, volgde hiervoor een bijkomende opleiding. Deze behandeling is vrij uniek, er zijn maar 18 van zulke lasers in de Benelux.

“Het doel van deze infoavond is om enerzijds de mogelijkheden van de MonaLisa Touch Laser kenbaar te maken aan het brede publiek en anderzijds om vrouwen op een positieve manier te informeren over de menopauze,” zegt diensthoofd gynaecologie Nathalie Minten. “Vrouwen zitten met veel vragen en durven die vaak niet te stellen. Wij willen er mee voor zorgen dat het thema meer bespreekbaar wordt.”

Op de foto vlnr. Miriam Henskens, Karen Weckx, Nathalie Minten

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame