Tongeren vandaag

Nieuws

Digitong viert eerste lustrum

Eerste Google Premier Partner van Limburg blaast vijf kaarsjes uit

Tongenaar Möbius Franssen (34) startte vijf jaar geleden met zijn digitaal agentschap aan de Blaarmolenstraat. Hiervoor was hij aan de slag bij bij gigant Intracto. In 2021 nam hij Bright Bytes, (Cedric Scherpenberg) een bureau voor webdesign uit Bilzen, mee aan boord. Het bedrijf verhuisde ondertussen naar 'Heesterveld' op Tongeren Oost en vandaag telt het 15 werknemers en 7 stagiaires. 

Vijf jaar Digitong wordt vandaag gevierd met straffe sprekers, een walking dinner, speeddates met experts, live entertainment en een afterparty met dj's.

Digitong is volgens de ranking van Google het nummer 1 performancebureau van Limburg. Het digital agency werkt al meerdere jaren voor bedrijven als Tomorrowland, Farmaline, Kambukka, Ridley Bikes en Vestio.

Door de groei van Digitong staan er nu vijftien talenten op de voltallige familiefoto, elk met hun eigen expertise. 

Vanaf 14u gaan alle deuren van het Digitong hoofdkantoor open voor klanten, partners en sympathisanten. De dag start met een heus Expert Lab (lees: inspirerende workshop) rond branding waarin experten Frederik Danko – jarenlange ervaring in (re)branding, employer branding en merkstrategie bij onder andere Humo, Nike, Stad Genk – en Clo Willaerts – Belgische keynote speaker, auteur, trainer & tech expert met 20+ jaar in de digitale wereld – het voortouw nemen. 

Nadien kan je speeddaten met de specialisten van Digitong en is er een afterparty met culinaire hoogstandjes voorzien. Het live entertainment wordt ingevuld  met een memory corner, minigolf toernooi én mentalist Teppe met tal van knappe referenties waaronder Disney, BMW, Nespresso, Hermes, TUI en Sony.
Als kers op de taart mogen de gasten ook nog rekenen op fijne deuntjes van dj's met wow-factor. 

"Ons bedrijf focust op strategie, branding, development en marketing. Het opzetten van een goed digitaal ecosysteem is de sleutel van je business", volgens . zaakvoerder Möbius Franssen

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame