Tongeren vandaag

Nieuws

Fifty-One op stap met gasten Intesa

Fifty-One Tongeren gaat zaterdag een groep van 53 ‘gasten’ van Intesa en 1 ‘bewoner’ van St-Oda begeleiden naar Planckendael voor het jaarlijkse evenement 'Dag in de Zoo' te Planckendael. 
Om 9u zullen de leden, partners en kinderen (43 personen) de groep ‘gasten’ opwachten in wooncentrum de Herkvallei in Hoepertingen waarna ze met 2 gevulde bussen richting Planckendael vertrekken om daar een leuke dag te beleven. "
We kiezen ervoor om mee te rijden zodoende een optimale begeleiding van de ‘gasten’ mogelijk is van vertrek tot terugkomst", weet Protocolchef Mario Monnissen.  
"Dit jaar zal club FO Tongeren de grootste groep zijn. Het ledenaantal danken we aan de getuigenissen van vorige deelnemers, waaronder ikzelf, aangaande de sociale contacten met mindervalide personen en de directe dankbaarheid die we van deze ‘gasten’ mogen bekomen. Ook hechten we er belang aan dat onze kinderen meegaan om deze sociale contacten te leggen aldus een kennismaking met een andere zijde van onze maatschappij. Elk jaar kijken onze kinderen ernaar uit om deze personen de dag van leven te schenken".

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame