Tongeren vandaag

Nieuws

Hospitality Awards 2016

Voor het tweede jaar op rij heeft de stad Tongeren zich kandidaat gesteld voor de award van meest klantvriendelijke winkelcentrum/straat van België bij de 'Belgium Retail Awards'. Vorig jaar eindigde Tongeren na nominatie op een mooie vierde plaats. 
Schepen van economie, Guy Schiepers is bijzonder verheugd te kunnen meedelen dat de voorzitter van de jury en de voorzitter van de kwaliteitsraad hem deze week  bevestigden dat ook dit jaar de stad Tongeren weer  genomineerd is  voor de 'Hospitality Awards 2016'. 'Er blijven slechts 8 genomineerde steden/gemeenten over in de categorie ‘klantvriendelijkste winkelstad/centrum/straat’", weet de schepen. 
De Retail Awards-deelnemers worden niet gekozen om hun mooie uitstalraam, maar wel omwille van de harde inzet, motivatie, klantvriendelijkheid, gastvrijheid, dienstbetoon, netheid, onthaal, service en management aan de klant. Na het tevredenheidsonderzoek dat werd uitgevoerd in 120 verschillende steden/gemeenten deed het Awardcomité beroep op vijf verschillende marketingbureaus om een concrete en objectieve uitslag te bekomen. De verstrengde werkwijze zorgt ervoor dat enkel de steden/gemeenten met een waarderingscijfer boven 8/10 werden weerhouden.

Op maandag 28 november zullen tijdens het eindgala in San Marco Village in  Schelle de Awardwinnaars bekendgemaakt worden.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame