Tongeren vandaag

Nieuws

Infosessies Puppy zoekt Pleeggezin

Er zijn weer nieuwe infosessies voor pleeggezinnen! Lijkt het jou leuk om een pup gedurende een jaar op te vangen en mee op te leiden tot een goede huishond? Wil jij een hond in training 's avonds en in het weekend een warme thuis geven? Of zou je graag vakantieopvanggezin worden? We bespreken alle soorten pleeggezinnen tijdens deze infosessies en beantwoorden graag jouw vragen. De volgende infosessie vindt plaats:
Tongeren - woensdag 28 februari - 14.00u
Belgisch Centrum voor Geleidehonden - Sint-Truidersteenweg 309
Inschrijven kan via www.puppyzoektpleeggezin.be.

Ontmoetingsmomenten over nalaten

Wil je advies krijgen over de mogelijkheden of wil je misschien weten wat het voor het BCG kan betekenen om iets na te laten aan ons opleidingscentrum? We nodigen je graag volledig vrijblijvend uit op één van onze ontmoetingsmomenten. Tijdens deze sessies over nalaten legt juridisch adviseur Lars Everaert van Testament.be uit hoe een helder en duidelijk testament er uitziet en wat de valkuilen zijn.

Na deze presentatie komt Geert Decresson, voorzitter van het BCG én geleidehondgebruiker, duiding geven bij het belang van een geleidehond voor personen met een visuele beperking. Een gratis broodjeslunch is voorzien.
Tongeren
Vrijdag 17 mei (11.00u – 14.00u)
Belgisch Centrum voor Geleidehonden, Overhaamlaan 11

  Zoeken
  Sponsors
   Airco-Ropa RadioBOO
  Het weer
  Reclame