Tongeren vandaag

Nieuws

Internationaal congres

Deze week is Boutique hotel 't huys Steyns (Henisstraat) de thuisbasis voor een internationaal congres van het bedrijf MediGuide dat gevestigd is in Delaware (USA). Tongenaar Paul Vermeulen is de gastheer.
"MediGuide geeft advies en biedt diensten aan aan verzekeringsmaatschappijen overal ter wereld. Momenteel zijn we actief in 47 landen waaronder binnenkort ook België. 
Onze diensten zijn gericht op het medische (Medical Second Opinions). Daarnaast creëren we verzekeringsformules voor onze klanten verzekeraars".
De mensen die deze week in Tongeren te gast zijn, zijn o.m. regiohoofden. Ze komen uit China, India, Zuid Afrika, Argentinië Polen en natuurlijk de USA.
Paul vervoegde MediGuide in 2013 en is CEO van de groep MediGuide sedert 2015. "Omdat vele van onze klanten in Azië en Europa resideren, werk ik vanuit Tongeren, al reis ik enorm veel natuurlijk. Tongeren is eigenlijk best geschikt voor conferences: Niet ver van de luchthavens, de Thalys komt tot in Luik,...en de hotelprijzen zijn 1/3 van Brussel Antwerpen of Brugge", weet Paul. 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame