Tongeren vandaag

Nieuws

Korte politieberichten

- Woensdagnamiddag heeft een agressieve man met opzet een politievoertuig geramd. Buurtbewoners hadden in Sluizen een agressieve bestuurder opgemerkt. Ze alarmeerden de lokale politie. Toen de agenten rond 16u30 ter plaatse kwamen, probeerden ze de man klem te rijden. Ze sneden hem de pas af, maar de man reed in op de Fiat van de politie. Toen de agenten de bestuurder wilden oppakken, gedroeg hij zich erg agressief. De man uit Bilzen werd voor verhoor meegenomen naar het politiekantoor. Daar werd er een dokter bijgehaald om hem eventueel te laten colloqueren. De Bilzenaar is bij de politie gekend voor agressief gedrag.

- Gisterennamiddag om 14u45 is een 41-jarige bromfietser gevallen op de Bilzersteenweg. J.B. uit Tongeren raakte hierbij gewond.

- In de Putstraat heeft gisterenavond een kind zichzelf opgesloten in de auto van zijn ouders. De politie rukte uit om het kind te bevrijden.

- Gisteren heeft een interventieploeg van de lokale politie Bilzen - Hoeselt - Riemst in de vroege ochtend een voertuig onderschept op de parking van de Aldi in Riemst. De bestuurder uit Tongeren en diens kompaan uit Borgloon bleken onderweg naar Maastricht om heroïne te gaan kopen.  Beide personen bleken notoire drugsgebruikers te zijn. De bestuurder legde een positieve speekseltest af waarbij hij onder invloed van heroïne bleek te rijden. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor de duur van 15 dagen ingetrokken in opdracht van het Parket Tongeren. De man uit Tongeren weigerde op het commissariaat van Bilzen om een bloedstaal af te geven. Hij zal zich later voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame