Tongeren vandaag

Nieuws

Kroningsroll up

Het Kroningscomité heeft een nieuw promotiemiddel laten maken: Een Kroningsroll up waarop de affiche van de Kroningsfeesten “Het wordt weer feest” staat afgedrukt. De komende weken zal in elke parochiekerk van Groot-Tongeren zo’n een Kroningsroll up geplaatst worden. Op deze wijze wil het Kroningscomité de groepsleidingen van de verschillende processiegroepen ondersteunen. Zij zijn volop bezig met het werven van leden voor hun processiegroep. "Sommigen zullen zeggen: het is toch nog vroeg. Organisatorisch is dat echter niet het geval. de groepsleidingen moeten kunnen stof bestellen en afspraken maken i.v.m. het maken van de kleren. Maar daarvoor moet je natuurlijk eerst weten met hoeveel deelnemers je zal zijn en zou men dus ook de maten moeten kunnen nemen", weet secretaris Peter Bruiggen. Het Kroningscomité roept dan ook op om niet te wachten en je nu al in te schrijven.
In oktober verschijnt de eerste infobrochure. Deze wordt huis aan huis bedeeld. In deze brochure kan je de adressen van alle bestuursleden vinden, en kan je zelf kiezen bij welke groep je wenst aan te sluiten.
Wil je de Kroningsroll up al eens gaan bekijken, dan kan je terecht bij Huis Vroonen in de Sint-Truiderstraat. Daar werd n.a.v. de Dag van de Klant een Kroningsroll up geplaatst. Wil je ook voor een bepaalde gelegenheid een Kroningsroll up plaatsen, contacteer dan de voorzitter van het Kroningscomité.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame