Tongeren vandaag

Nieuws

KWB veteranenploeg viert 20e verjaardag

Vanavond viert de KWB veteranenploeg zijn 20e verjaardag. Dat doen ze met een receptie en een fuif in de kantine van Mal. 
Toen in 2004 KWB Sint-Lutgart na 25 jaar wilde ontbinden, hebben zij het overgenomen met een aantal personen. Eddy Boosten is er al 45 jaar KWB-lid: "We spelen elke zondagvoormiddag een wedstrijd veteranenvoetbal.  Bij ons zijn de veteranen allemaal ouder dan 35 jaar. We zijn een hechte vriendengroep die veel belang hecht aan 'de derde helft'. Met de opbrengst houden we elk jaar een kroegentocht in de Tongerse cafés. We trekken ook elk jaar samen naar 'I love the 90's'. Roeland Scheepers is onze voorzitter". 
"We hebben vanavond iedereen uitgenodigd die met de KWB betrokken is of was", vertelde Michel Beauprez in zijn speech: "We zijn in 2004 op De Motten gestart met Christine als voorzitter. De eerste 7 jaren speelden we nog achter de statie. Omdat de versleten kantine moest gesloopt worden, zijn we in 2011 naar 's Herenelderen verhuisd. Sinds 2019 is Sportoase onze nieuwe thuis. We organiseren elk jaar een mosselsouper, goed voor 260 eters en een nieuwjaarsreceptie. We hebben ook een minivoetbalploeg gehad. Sportoase is een mooie accommodatie. We worden er goed ontvangen .Deze hechte groep samenhouden is het belangrijkste en zo hopen we ook het 40-jarig bestaan te vieren". 
Michel stond ook even stil bij de leden die er niet meer zijn; "We herdenken hen elk jaar in april met één minuut stilte". 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame