Tongeren vandaag

Nieuws

Lancering Beedrop.be in regio Tongeren - Riemst

Vandaag vond de lancering van Beedrop.be in regio Tongeren - Riemst plaats. Handelaars uit deze gemeenten slaan daarbij de handen in elkaar om online boodschappen en gratis levering aan hun klanten aan te bieden. 

Beedrop is een online marktplaats, waar er verschillende handelaars aangesloten zijn, per regio. Klanten kunnen dan bestellen bij winkels in hun eigen buurt, en deze bestellingen worden op vaste dagen in de week geleverd, door de koerier.
Met de lancering in Riemst en Tongeren als 59e Beedrop-regio, kan inmiddels meer dan een derde van de Vlamingen genieten van het online boodschappen doen met gratis thuislevering. 
Handelaars in Riemst en Tongeren gaan echter nog een stap verder?. Dankzij de samenwerking met Beedrop.be slagen zij erin zelfs supermarktketens te overtreffen in hun online dienstenaanbod: ze bieden thuislevering zelfs helemaal gratis aan. Bovendien krijgen hun klanten, door hun gecombineerd aanbod, ongeziene keuzemogelijkheden.

Vanaf vandaag kunnen alle inwoners via beedrop.be terecht bij:
Prik en Tik Daniëls, Patisserie Op 't Eijnde, Keurslager Vos, Slagerij Bielen Frank, Kwaliteit groenten en fruit Andy Nelissen, Het kaasbaronneke, Leonidas Tongeren, ROK4, Culaccino, Het Monnikenhof, Timco berries, 'T kasseitje, De ambachtelijke koek, Wijnhuis Christiaens, Bakkerij Vandooren, De vishoeve, Groenten en fruit Fransen, Le comptoir, Verse groenten en fruit Anne-Camille en Guido, Het wijnmagazijn, De jambrouwerij, Bakkerij Bollen, Slagerij Ahmed, Mille et Une flaveurs en Slagerij Mercken Bart.?

De klant bestelt 24/7 op de pc, tablet of smartphone. Met enkele kliks of schermaanrakingen kiest hij of zij uit een zeer uitgebreide keuze van verse producten. De geplaatste bestellingen worden thuis geleverd en temperatuurgevoelige producten worden gekoeld afgeleverd.

Voor de inwoners betekent dit dus het einde van uren boodschappen doen, verkeersdruktes in het centrum, rondrijden en aanschuiven met de wagen, parkeerproblemen, wachtrijen aan de kassa, gesleur met bakken drank, ...
De klant betaalt online via Beedrop.be of aan de koerier. De prijzen zijn gegarandeerd dezelfde prijs als in de winkel en de levering is dus gratis voor de klant. Ook als de klant niet thuis is op moment van leveren, is een oplossing voorzien. De handelaars bieden zich in feite samen aan op de online marktplaats beedrop.be. Voor hen betekent dit niet alleen dat elkaars aanbod elkaar versterkt, maar ook dat zij de kosten voor de aanmaak van een webshop, de online klantenwerving, betaaltransacties en de leveringen met elkaar kunnen delen.
De leveringen gebeuren tweemaal per week door de Beedrop koeriers. Zij nemen ook het leeggoed desgewenst terug mee bij de klant en leveren die terug bij de handelaar. Uit onderzoek blijkt dat deze vorm van collectief boodschappen doen meer dan 50% minder CO2 uitstoot dan dat iedereen apart zijn of haar boodschappen gaat doen.
Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame