Tongeren vandaag

Nieuws

Lichte omzetgroei voor Hödlmayr Logistics

Hödlmayr Logistics België, logistiek dienstverlener voor de automotive sector kijkt - ondanks de moeilijke omstandigheden - terug op een solide boekjaar 2015. Dankzij de voortdurende uitbreiding van de portefeuille, continue klantenbinding en een sterk tweede jaarhelft behaalde het 175-koppige team een omzetstijging van bijna 15 procent. De omzet kwam uit op circa 35 miljoen euro. Het moederbedrijf Hödlmayr International boekte met in totaal 1650 medewerkers een omzet van circa 245 miljoen euro. Het bedrijf is actief in 16 landen.
Michael Geschke, manager van Hödlmayr Logistics België beseft dat de markt van de voertuiglogistiek verzadigd is: "Wij blijven trouw aan het motto om altijd een stap voor te zijn. Focuspunten hierbij zijn bijvoorbeeld het verwerken van gebruikte voertuigen en het ombouwen of aanpassen van voertuigen. "Met de combinatie van onze transportactiviteiten, technische werkzaamheden en zaken zoals voertuigreiniging bieden we aantrekkelijke all-in-concepten en daarmee een meerwaarde”, aldus Geschke. 
In 2016 heeft Hödlmayr ook een ultra-modern beveiligingssysteem ingevoerd en geïnvesteerd in een eigen informatiesysteem.
Hödlmayr Logistics België is met 175 medewerkers één van de grootste werkgevers in de voertuiglogistiek in België. Het bedrijf heeft 5.700 parkeerplaatsen - en een opslagcapaciteit van 142.000 m2. De helft van de parkeerplaatsen zijn overdekt met zonnepanelen en voorzien 1.200 huishoudens in Tongeren van stroom.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame