Tongeren vandaag

Nieuws

Lijst Tongeren.nu is compleet

De ontbrekende plaats (17) op de stadslijst Tongeren.nu is ingevuld: 

Véronique Noben is 40 jaar jong en woont in Tongeren. Ze is directeur 'Beeld' van de Pentagoon Kunstacademies Tongeren-Hoeselt-Borgloon-Riemst. Véronique zal op plaats 17 de lijst Tongeren.nu van Open Vld, CD&V en onafhankelijken versterken.

 “In de kunstacademie ontdekken en stimuleren we ieders talent. Dat is enorm verrijkend voor de Tongenaren zelf, maar het participeren aan kunst en cultuur brengt hen ook dichter bij mekaar. Daarom vind ik zo belangrijk dat Tongeren zich profileert als dé cultuurstad in de wijde omgeving. Een festival zoals MoMeNT brengt de mensen samen op een laagdrempelige manier.

Beleving is van ontzettend groot belang in onze samenleving! Dat moeten we koesteren, stimuleren en nog meer tonen. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen, vanuit mijn ervaring, mijn drive om talenten te ontwikkelen en mensen te verwonderen”, zegt Véronique.

Patrick Dewael en An Christiaens zijn bijzonder tevreden met de kandidatuur van Véronique: “Zij is een zeer gedreven vrouw, directeur en erg 'kunst-minded'. Vandaag speelt ze al een belangrijke rol in de kunstacademie, morgen zal zij ongetwijfeld mee kunnen schrijven aan het cultuurverhaal dat Tongeren op de kaart zet tot ver over onze landsgrenzen.”

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame