Tongeren vandaag

Nieuws

Limburg Vakantiegids

De nieuwe Limburg Vakantiegids is nóg gastvrijer in 2017

De derde editie van de Limburg Vakantiegids zit weer boordevol nieuwigheden én … inspiratie voor kleurrijke uitstapjes. 
Inspirerende kijk op Limburg

300 pagina’s met adembenemend mooie foto’s, toeristische informatie, prikkelende tips en leuke weetjes: het recept van de Limburg Vakantiegids is intussen ruimschoots bekend. Deze derde editie is weer een fraai ‘coffee table’ boek dat ook Limburgers inspireert om de eigen provincie nog wat beter te leren kennen. Een daguitstap of verblijf in de buurt? De Limburg Vakantiegids 2017 gidst je naar je favoriete plekjes en activiteiten. 

‘Altijd Welkom’ in Limburg

Centrale thema van de derde editie is de Limburgse gastvrijheid. Nog meer insidertips, nog meer weetjes én extra aandacht voor toegankelijkheid zetten de legendarische Limburgse gastvrijheid extra kracht bij. De slogan van het boek is ‘Altijd welkom in Limburg’, waarbij ‘altijd’ niet alleen slaat op gastvrijheid maar ook op het ‘hele jaar door’. In Limburg heeft elk seizoen zijn charme. Of je nu fietst, wandelt, cultuur opsnuift of jezelf graag gastronomisch laat verwennen.

Topgastronomie

Van gastronomie gesproken: de gids serveert weer een uitgelezen selectie van het lekkers dat Limburg te bieden heeft. Van het fruit aan de bomen en de groenten recht van het veld tot de gerenommeerde Limburgse wijnen en streekbieren. Ook een uitgelezen selectie van restaurants komt aan bod. Gault&Millau geeft per regio insidertips en alle sterrenrestaurants fonkelen in aanwezigheid.

Leuke extraatjes

Een leuk extraatje zijn de ‘tips voor locals’: tips die de Limburgers aanzetten om hun omgeving op een andere manier te ontdekken. Per belevingszone worden er ook linken gelegd naar filmlocaties. Voor kinderen zijn er specifieke tips, spelletjes én een zoekwoord. Ook nieuw is de publicatie op Musebooks.Op dit platform kun je de gids digitaal doorbladeren in woord én beeld, in een 100% tekstversie of als fotoboek zonder tekst.

Je gratis exemplaar bemachtigen? Spring binnen bij Toerisme Tongeren. Je kan het boek ook online doorbladeren op www.toerismelimburg.be en op www.musebooks.world

Toerisme Tongeren Via Julianus 2

012 80 00 70

 

 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame