Tongeren vandaag

Nieuws

Marc Dupain wordt directeur The Ppress

Tongenaar Marc Dupain (55) volgt vanaf 16 augustus Alain Lambrechts op als directeur van de vereniging van uitgevers van de Belgische periodieke pers 'The Ppress'.
Jurist Marc Dupain begon zijn carrière als advocaat aan de balie in Tongeren. Vervolgens ging hij aan de slag bij Test-Aankoop waar hij 2 jaar werkte als ombudsman en woordvoerder. Hierna werkte hij 23 jaar voor VTM als nieuwsanker, eindredacteur, woordvoerder van Levenslijn en hoofd Public Affairs. Aansluitend was Dupain 2 jaar als zelfstandig consultant en mediatrainer aan de slag. Sinds 1 december 2014 was Marc de nieuwe Director Business Development bij RCA Group.  RCA Group telt zo’n 65 medewerkers, in Hasselt en in Brussel.
The Ppress telt 4 departementen: B2B Press (vakbladen), OPPAb (Online Professional Publishers Association), Febelmag (publieksbladen) en Free Press (gratis pers). Als beroepsvereniging verdedigt The Ppress de morele en materiële belangen van de uitgevers en zorgt voor de promotie van de Belgische tijdschriftensector.
foto: Belga

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame