Tongeren vandaag

Nieuws

Nederheemrun 2018

Namiddag hebben de gasten van Nederheem weer kunnen genieten van een onvergetelijke uitstap met sidecars en moto's. Dit jaar wordt de 27ste Nederheemrun gereden.
De rit is een organisatie van Nederheem vzw (Hilde Coppens), waarbij ze ondersteund wordt door andere medewerkers.

Nederheem vzw kan voor de organisatie hiervan al jaren rekenen op een aantal co-organisatoren (Rik Bollaers en Herman Vonckx) die vooral het uitstippelen van de rit voor hun rekening nemen en het 'ronselen' van baancommissarissen.

Dit jaar rijden er een 35-tal voertuigen met zijspan en een 5-tal trikes mee (zijspanrijders/trikers brengen ook vaak familie/een duozitter mee).

Daarnaast zijn er nog een 25-tal baancommissarissen die de rit in goede banen leiden.
Aan de kop en aan de staart, rijdt er een busje van vzw Nederheem. De ganse duur van de rit is er een depannagewagen ter beschikking. 
Een 35-tal gasten nemen deel samen met een 12-tal begeleiders. Het totaal aantal deelnemers aan de rit komt hierdoor op ongeveer 150. 
De zijspanrijders/trikers komen van: Brugge,  Poppel, Olen, Budingen, Herselt, Laakdal, Bizen, Hasselt, Lommel, Houtvennen, Kapellen, Herselt, Wilsele, Alken, Koersel, Bonheiden, Westmalle,… en uiteraard uit Tongeren.

Sponsoring:

- de broodmaaltijd wordt vanuit sympathie voor de gasten van Nederheem vzw volledig gesponsord door Gilbert van de Eburonenhal

- de parking Julianus van Q-park (parking naast Eburonenhal) wordt gratis ter beschikking gesteld zowel bij het vertrek als bij de aankomst

- depannagedienst Marnix Knapen volgt met de depannagewagen (gratis en voor niets) de ganse duur van de rit

Nederheem vzw organiseert zelf de tussenstop in de lokalen van het dagcentrum Nederheem, Heurkensberg 3 te Tongeren (daar wordt koffie en taart aangeboden aan de in totaal 150 deelnemers).

De dag wordt afgesloten met een BBQ in de Eburonenhal voor zijspanrijders, baancommissarissen, gasten en familie, en medewerkers van vzw Nederheem (in totaal een 200-tal deelnemers).

De Nederheemrun is een dag waar de gasten van vzw Nederheem graag naar uit kijken. Het is een speciale belevenis, een hoogtepunt in het activiteitenaanbod van Nederheem vzw.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame