Tongeren vandaag

Nieuws

Nieuwe bestuursstructuur KFC Heur-Tongeren

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van KFC Heur-Tongeren werd door het voltallige bestuur ingestemd met een nieuwe bestuursstructuur.

Omer Brugmans, de man die 5 jaar geleden bij de fusie tussen KSK Tongeren en Heur VV het voorzitterschap op zich nam, zet 3 promoties later de stap naar erevoorzitter voor het leven. De club wilt Omer bedanken voor zijn gulle werk voor de club en hoopt Omer nog vaak te mogen begroeten als supporter op de tribune.

Steven Van Geeteruyen zal de voorzittersfakkel overnemen. Van Geeteruyen, actief als advocaat bij ConSenso, zal zich vooral bezig houden met het commerciële verhaal binnen onze club en werkt op dit moment met de huidige bestuursleden aan een nieuw beleidsplan. Hiermee willen we efficiënter te werk gaan en zal er een nauwere betrokkenheid komen met de jeugdwerking.

Samen met Van Geeteruyen zijn er nog 5 extra krachten toegevoegd aan het bestuur. Een eerste is Jef Byloos, hij is sinds het begin van dit seizoen al opgenomen in de sportieve cel en zal vanaf nu ook plaats nemen in het bestuur van de club. Vervolgens hebben we Herwig Dessers, als hoofd van onze jeugdopleiding zal hij mee komen zorgen voor de nauwere samenwerking tussen jeugd en eerste ploeg. 

Chris Mercken en Frédéric Dupain, respectievelijk 23 en 21 jaar, zullen zorgen voor de nodige verjonging. Zij hopen een groter draagvlak te creëren bij de Tongerse jeugd en gaan hun steentje bijdragen op vlak van communicatie en events. Tot slot heeft Bart Vleugels van onze businessclub Hattrick de stap gezet naar bestuurder. Zo willen we ook dat project beter integreren.

 De club wenst onze nieuwe voorzitter en bestuurders veel succes in hun nieuwe rol en kijkt vol goede moed naar de nabije toekomst.

bijdrage: Frédéric Dupain 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame