Tongeren vandaag

Nieuws

PIBO schenkt 8.500 euro aan Pediatrie Vesalius

Deze namiddag bracht het PIBO Team Ontbijt een bezoek aan de afdeling Pediatrie van az Vesalius. Ze hadden een cheque t.w.v. 8.500 euro bij/ "Dit is de opbrengst van ons luxe  Sint ontbijtbuffet van 26 november dat uitverkocht was met 768 personen. Dankzij onze sponsors kunnen we dit mooie bedrag schenken", vertelde Tom. "Het is intussen al onze 6e editie. We zijn ermee gestart n.a.v. een collega die van zijn paard was gevallen. Met die opbrengst hebben we toen Youturn gesteund. De jaren nadien hebben we gekozen voor 'Boven de Wolken', Make-a-Wish, Een Hart voor Limburg". 
"Het was een top ontbijt! De Sint is langsgekomen en had voor elk kind een snoepzak bij", wist hoofdverpleegkundige Heidi: "Dit bedrag gaan we gebruiken om een loungeruimte in te richten voor de ouders en tieners van de gehospitaliseerde kindjes. We gaan een patiëntenkamer inrichten met meubilair, een koffiezet en een microgolf. Daarnaast gaan we de speelkamer opfrissen". 
Het PIBO-team had nog een verrassing bij: de zelf 3D-geprinte Staf de Giraf figuurtjes die ze gemaakt hadden als tafelversiering voor het ontbijt. 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame