Tongeren vandaag

Nieuws

SKF schenkt 4.500 euro aan Dierenasiel Sint-Truiden

Net zoals elk jaar mag SKF Logistics Services in Tongeren weer een cheque uitreiken aan het goede doel. Na een algemene rondvraag bij de medewerkers werd duidelijk dat in 2015 een goed doel voor dieren centraal moest staan. Het SKF Care team kijkt tevreden terug op zijn werkingsjaar en kon een cheque t.w.v. 4.500 euro overhandigen.
Het Dierenasiel in Sint-Truiden vangt ‘afgedankte’ dieren op en zoekt het voor hen een nieuwe thuis. De voorbije jaren werden hier gemiddeld  2.000 dieren opgevangen.
Philip Zurinckx, voorzitter van het Dierenasiel Sint-Truiden: "Wij zijn heel dankbaar dat een internationaal bedrijf zoals SKF ons via deze weg een hart onder de riem steekt."

De schenking zal gebruikt worden om de medische kosten van de dieren te helpen dekken.
Katja Beckx, vrijwilliger bij het Dierenasiel, nam de cheque met plezier in ontvangst.
 "Wij vangen jaarlijks ook heel wat ex-broodfokhondjes op die door de ellendige omstandigheden waarin zij gedurende (vaak) vele jaren hebben moeten leven, heel wat oplapwerk nodig hebben.": verklaart Katja. "Met deze prachtige som kunnen  wij ook deze dieren optimale kansen op een beter leven bij een adoptant  schenken."
In 2015 zorgde het SKF Care team voor een opbrengst van ongeveer 2.800 euro. Naar jaarlijkse gewoonte wordt het bedrag door de SKF groep bijgepast.  "Het team gaat er elk jaar opnieuw voor om heel wat leuke activiteiten te organiseren met telkens weer een schitterend eindresultaat. " zegt Hans Vander Perre, General manager SKF Logistics Services in Tongeren.  "Ik kan alleen maar hopen dat dit nog jaren, met dezelfde inzet en enthousiasme, kan blijven duren!"

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame