Tongeren vandaag

Nieuws

Stad dankt handelaars

Het stadsbestuur bedankt de handelaars die zijn aangesloten op de Ambi.pas. Economieschepen Guy Schiepers zet hen daarvoor persoonlijk in de bloemetjes. Gisteren heeft hij de 30 aangesloten handelaars buiten het centrum opgezocht met een bloemenruiker. Vandaag komen de 55 handelaars in het centrum aan de beurt. Voor de bloemisten heeft hij pralines mee.
Morgen (zaterdag) staat een dag onder de noemer ‘Ambi.tieus’ op het programma, want dan viert de ambi.pas zijn tweede verjaardag.
Nieuwe gebruikers die zich dan registreren maken op het einde van de dag kans op één van de 15 horecabonnen t.w.v. 100 euro.
Trouwe ambi.pas gebruikers, die de stadspas al langer gebruiken,  krijgen een glaasje cava. Zij ontvangen hiervoor een coupon in hun mailbox.
Hostessen en ambi.pasmannetjes ontvangen u met open armen in het centrum. Zij zorgen voor de nodige sfeer en animatie en delen bovendien gratis parkeertickets uit.
Op de Markt geeft een dj de hele namiddag het beste van zichzelf.
Op T-Forum begroeten hostessen en piccolo’s u. Elke klant kan met de limousine naar het centrum voor een gratis pannenkoek en een lekkere koffie.
"Vergeet zeker ook de apotheose niet, om 17.30 uur reiken we de prijzen uit op de Grote Markt", weet de schepen.

 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame