Tongeren vandaag

Nieuws

Stein Peters is nieuwe voorzitter N-VA Tongeren

Stein Peters (37 jaar) is de nieuwe afdelingsvoorzitter van N-VA Tongeren. Op de bestuursverkiezing werd hij met een grote meerderheid verkozen. Hij volgt Didier Grosemans op die 3 jaar aan het roer stond. Stein Peters is werfleider in de burgerlijke bouwkunde bij een aannemer in Sint-Truiden. Hij woont samen met zijn vriendin 'Achter de Statie'.
“Ik kijk uit naar het voorzitterschap. De ervaringen die ik heb opgedaan op professioneel vlak, kan ik gebruiken deze gemotiveerde ploeg te leiden. Onze ploeg is recent uitgebreid en verjongd. We kunnen nu dus ook vooruit kijken naar de verkiezingen 2018 en onze partij lokaal verder uitbouwen en verankeren. Samen gaan we voor een efficiënt en goed beleid voor onze inwoners en ondernemers", vertelt Stein. “Ik was al een tijdje lid van de N-VA en werd eind vorig jaar gevraagd om mee te werken aan de verdere uitbouw  van de afdeling. Zo kwam ik terecht in een hechte en enthousiaste ploeg die er vol voor gaat. Vanuit de oppositie blijven we onze inwoners een stem geven in het bestuur van onze gemeente. De Tongenaar heeft recht op een gemeentebestuur dat dit kan waarmaken. Onze N-VA-ploeg staat klaar om het beter te doen. Afspraak in 2018!”
Niels Vandeweyer wordt ondervoorzitter. Naast de 5 mandatarissen werden er nog 14 bestuursleden verkozen. Het gaat om Kim Droogmans, Didier Grosemans, Marleen Gysen, Christiaan Lambrix, Geert Peters, Eric Posman, Jolien Raskin, Greet Schoofs, Wilfried Slechten, Davy Van Bunderen, Michel Vanbuul, Lucien Van Crombrugge, Kris Vanduffel en Joren Vergauwen.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame