Tongeren vandaag

Nieuws

Supra Delvigne wint Award ‘Vriendelijkste Handelaar’

Gisterenavond werd Jean Paul Delvigne van Supra Delvigne (Wijkstraat) uitgeroepen tot ‘Vriendelijkste handelaar’ van Tongeren. Jaarlijks reikt de organisatie Handelsgids.be deze award uit. Opmerkelijk is dat de klanten zelf beslissen wie deze prijs ontvangt.
Tijdens de Lente-Actie en de Eindejaarsactie wordt aan de klanten gevraagd om de handelaars te quoteren op hun vriendelijkheid. Wie de hoogste gemiddelde score heeft, wordt de vriendelijkste handelaar van zijn gemeente. “Het zijn dus de eigen klanten die de winnaar bepalen, wat toch heel belangrijk is”, weet economieschepen Guy Schiepers die de laureaat een 'Mijlpaal' overhandigde vanwege de stad.
Naast de titel kreeg de winnaar ook een waardebon van 500 euro aan extra’s op www.handelsgids.be.
Jean-Paul behaalde een score van 9,41/10: “Uiteraard ben ik bijzonder blij met deze erkenning door mijn klanten. Want daar doe je het toch voor. Als de klanten tevreden zijn, dan ben ik dat ook. De concurrentie in mijn branche is groot, en hoe kan je dan het verschil maken? Door klantvriendelijk te zijn. En als nu blijkt dat mijn klanten dat erg waarderen, is dat voor mij een extra stimulans.”

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame