Tongeren vandaag

Nieuws

Tongeren in de Limburg Vakantiegids

De nieuwe Limburg Vakantiegids 2016 is sinds kort beschikbaar: een publicatie van maar liefst 300 pagina’s die het toeristische aanbod van Limburg op een gebruiksvriendelijke wijze bundelt. Ook Tongeren pronkt in deze Limburgbijbel onder het thema ‘Mergel, kastelen & Romeinen’. 
“Als cultuur-historische trekpleister beseft het Tongerse stadsbestuur dat citybranding erg belangrijk is voor de profilering van onze stad als leuke bestemming voor een citytrip. Tongeren actief in de markt zetten via media-advertising maakt deel uit van de Tongerse citymarketingstrategie", weet  burgemeester Patrick Dewael.
Met de publicatie in deze uitgave hoopt het Tongerse stadsbestuur nog meer toeristen in onze stad te mogen verwelkomen. Het boek kwam tot stand dankzij de samenwerking van Toerisme Limburg vzw en haar toeristische partners en verschijnt op zo’n 350.000 exemplaren. De gids wordt als bijlage bij Feeling (17 februari) en Libelle (3 maart) verspreid. Voor een gratis exemplaar van deze trendy gids kan je terecht bij Toerisme Tongeren. Je kan de Limburg Vakantiegids ook gratis bestellen en/of bekijken via de website van Toerisme Limburg.
“De aanwezigheid van onze stad in de Limburg Vakantiegids kon vanuit dit oogpunt dan ook niet ontbreken. Het boek is immers een handige wegwijzer voor iedereen die Limburg en dus ook Tongeren wil ontdekken. Je vindt er alle toppers, attracties, landschappen, tips, weetjes, kortingen en zelfs intelligente foto’s die filmpjes activeren in terug!", aldus schepen van toerisme Marc Hoogmartens.

 

 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame