Tongeren vandaag

Nieuws

UNIZO verwent handelaars met aardbeienlikeur Fraisecello

Dit weekend van 2 en 3 oktober organiseren UNIZO en Comeos het jaarlijkse 'Weekend van de Klant'. Als lokale afdeling maakt UNIZO Tongeren van de gelegenheid gebruik om leden-handelaars te bedanken met een flesje lokale aardbeienlikeur. 

“Onze lokale ondernemers hebben door de coronapandemie een bewogen tijd achter de rug. Maar we rechten onze rug en gaan er met vernieuwd enthousiasme weer voor de volle 100% tegenaan, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen”, weet Benny Thonon, voorzitter van UNIZO Tongeren. "Ook dit jaar willen we onze lokale handelaars bedanken voor hun inspanningen van het afgelopen jaar. Voor en tijdens het Weekend van de Klant bezoeken we persoonlijk onze 200 leden uit de retailsector om hen een presentje te overhandigen. Vorig jaar deelden we een potje honing uit, ditmaal een flesje aardbeienlikeur. Onze niet-retail leden laten we uiteraard niet in de kou staan: door een kort mailtje aan benny@unizotongeren.be bezorgen we hen eveneens een kleine attentie.”

Zaterdag, tijdens het shopweekend van het jaar, kan je alvast een delegatie van UNIZO Tongeren terugvinden in het kernwinkelgebied waar de handelaars bezocht worden om hen te bedanken om dagelijks inde bres te springen voor hun klanten.

In aanloop van het Weekend van de Klant bezoekt UNIZO Tongeren enkele leden buiten het centrum. Deze namiddag waren ze te gast bij ‘Buurtwinkel 18de Wal’, aan de Achttiende Oogstwal,  waar zaakvoerster Marijke Didden hen te woord stond: "“Het starten met een buurtwinkel is een droom die in vervulling gaat. De coronaperiode was voor ons geen obstakel om uit de startblokken te schieten. We willen de mensen uit de buurt een uitgebreid assortiment aanbieden aan een prijs die kan concurreren met andere voedingswinkels in de buurt. Voor de samenstelling van mijn aanbod, luister ik naar de wensen van mijn klanten. Door onze ruime openingstijden en een persoonlijke aanpak willen we het verschil maken. En dankzij ons lidmaatschap bij UNIZO kunnen we rekenen op een lokaal netwerk, en juridische ondersteuning indien nodig.”

Als dank kreeg zij, zoals al onze leden, een flesje lokale aardbeienlikeur Fraisecello van GouWd. 

De makers van de aardbeienlikeur willen hun assortiment uitbreiden met ander Haspengouws fruit: "We zijn aan 't onderzoeken of het ook lukt met  frambozen, appelen en ook peren", wist Bram Thysen. 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame