Tongeren vandaag

Nieuws

Vlieg verstopt deze zomer een schat in de Gasthuiskapel

Toerisme Tongeren werkte in het kader van ‘Schatten van vlieg ’ een toffe kinderactiviteit uit. 'Schatten van vlieg' is een zomeractie voor families. In heel Vlaanderen verstoppen culturele en vrijetijdslocaties schatkisten. De kinderen dienen allerhande opdrachten uit te voeren om de schat te ontdekken. Dit jaar wordt er gewerkt rond het thema ‘voelen’.
De activiteit loopt van 30 juni tot 31 augustus in de Gasthuiskapel aan het Hospitaalplein.

Wat voel je in de Gasthuiskapel in Tongeren?

Vlieg verstopt deze zomer een schatkist in de Gasthuiskapel. Begeef je voelsprieten naar de schat van Vlieg bij Toerisme Tongeren en verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers. Vind je de schatkist? Dan krijg je een voelwaaier boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.

Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek… Van welke gevoel hou jij het meest? Vlieg maakte een rode, blauwe en gele voelwaaier, en verstopte in elke waaier een verrassend gevoel. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Kijken mag, aankomen moét.

Meer info: www.uitmetvlieg.be/schattenvanvlieg

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame