Tongeren vandaag

Nieuws

Vokastage

Vlaams Parlementslid An Christiaens is vandaag op zomerstage geweest bij SKF Logistics Services Belgium op Tongeren-Oost.
In de zomer biedt Voka volksvertegenwoordigers de kans om bedrijven van binnenuit te ontdekken. Dit jaar organiseert Voka meer dan 90 stages. Met de zomerstage wil Voka ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Parlementsleden krijgen de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen. SKF levert technologie-oplossingen aan meer dan 40 types industrieën wereldwijd. Ze streven daarbij naar een minimale impact op het milieu. 
Het Vlaams Parlementslid is opgetogen over het bezoek aan de onderneming in haar thuisstad: "Vorig jaar ging ik aan de slag bij Metrotile. Vandaag heb ik eerst een rondleiding van 2u gekregen en uitleg over personeelsbeleid en alle kwaliteitsprocessen. Namiddag mocht ik zelf aan de slag in een vorkheftruck.   Tijdens het werkjaar zijn we bezig met parlementaire werk. Als lid van de Commissie Economie volg ik ondernemen in Vlaanderen van nabij op, maar deze zomerstage biedt de kans echt van het bedrijfsleven te proeven. Het is een meerwaarde om ter plaatse de directe impact van het parlementaire werk te ervaren. We zien gemotiveerde ondernemers aan het werk en vernemen hun uitdagingen uit eerste hand. Die input kunnen we goed gebruiken", wist de politica.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame