Tongeren vandaag

Nieuws

Voorverkoop B-Classic

De ONLINE ticketverkoop van het 'B-Classic festival' start nu! Vanaf woensdag 17/02 kan u tickets kopen aan de balie in de Velinx (enkel bancontact) of bij Gigaswing Hasselt.
Van 22 april t.e.m. 1 mei organiseert B-Classic de vierde editie van het B-Classic “Pressure Cooking Festival”.  De rode draad is Italië en dat maakte een kruisbestuiving met de Italiaanse Oude Muziek meteen voor de hand liggend. De Italiaan én specialist ter zake, Marco Mencoboni, zelf muzikant en festivalorganisator, werd als curator aangesteld. (foto)
Tien dagen lang zullen topmuzikanten uit Italië afzakken naar Tongeren om elke dag een artistieke ontmoeting aan te gaan met muzikanten van bij ons.

Net als in 2015 zal Rick de Leeuw de taak van presentator op zich nemen. Maar Rick zijn inbreng is veel groter! Als geen ander begreep hij vorig jaar het DNA van B-Classic. De voorbije maanden dacht hij intens mee over het scherpstellen van profielen en het versterken van de artistieke en sociale missie van het festival.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame