Tongeren vandaag

Nieuws

Klussende vrijwilligers BCG

Deze week is het opnieuw Week van de Vrijwilliger! Natuurlijk zijn ze ook bij het BCG hun vrijwilligers het hele jaar door ontzettend dankbaar, maar tijdens deze bijzondere week doen ze graag eens iets extra.

Ieder jaar kiezen ze een groepje vrijwilligers uit om eens extra in de bloemetjes te zetten. Dit jaar zijn dat hun klussers.

"Toen we in 2022 het oude Syntra-gebouw aankochten, wisten we dat een grote verbouwing nodig zou zijn om het pand om te toveren tot een echt centrum voor geleidehonden. Gelukkig mogen we, naast onze professionele teams, rekenen op wat extra helpende handen.

Ze begonnen met een groepje van 4 vrijwilligers, maar inmiddels zijn er 9 klussers die afgelopen jaar regelmatig een handje toe kwamen steken: Berthy, Danny R., Danny V., Joep, Maurice, Paul, Rik, Ronny en William. We willen hen bedanken voor al het harde werk en zeggen dit dan ook met een "Merci-ke".
Het is geweldig om te zien hoeveel toewijding en steun er is voor onze organisatie. Met zoveel vrijwilligers, vinden we het dan ook fijn om hen af en toe zelf aan het woord te laten. Lees daarom hier de verhalen van dopjeschauffeur Danny, moederhondgezin Justine en klusser Danny"

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame