Tongeren vandaag

Nieuws

Website Teseum

Het startschot is gegeven. Met de lancering van de website www.teseum.be is de aanloop naar de opening van de nieuwe museumsite aan de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek definitief van start gegaan. We tellen alvast af!
Op 4 en 5 juni onthult de stad Tongeren het Teseum met de opening van de rijke schatkamer en de romaanse kloostergang- en tuin. Wanneer de deuren openzwaaien, schittert de eeuwenoude collectie meer dan ooit. Bezoekers worden meegenomen in een boeiend verhaal met muzikale intermezzo’s. Ook kinderen en jongeren krijgen hun eigen parcours aangepast aan hun leefwereld. En zeker niet het minst een bezoek waard: de historische site met de kapittelzaal, romaanse toren, kloostergang- en tuin.
Via nieuwe communicatiekanalen lichten we een tipje van de sluier. Met de website geven we bezoekers praktische informatie mee om vanaf juni het Teseum te kunnen bezoeken. Ook stapt het Teseum mee in het facebookverhaal waar we geïnteresseerden op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen het museum.
www.teseum.be - info@teseum.be

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame