Tongeren vandaag

Nieuws

Weer twee renovatiepremies

Na Steffline en Silhouette grijpen ook Maison d’Ivan en Raepers Fashion deze kans om met de renovatiepremie hun winkel onder handen te nemen en te vernieuwen. Beide winkels zijn gelegen in de Maastrichterstraat. Voor Maison d’Ivan ging het zelfs om een verhuis naar een groter pand.  Ook zij ontvingen van burgemeester Patrick Dewael en schepen Schiepers een cheque, goed voor 10.000 euro. 
“De renovatiepremie maakte het voor ons mogelijk om sneller uit te wijken naar een groter pand waardoor we onze klanten nog beter kunnen ontvangen en tevens een breder gamma kunnen aanbieden", weet Peggy Meyers, zaakvoerder van Maison d ’Ivan.
“Het is voor ons niet de eerste keer dat we de winkel vernieuwen. De renovatiepremie maakt dit voor een stuk makkelijker. Op deze manier laat de stad Tongeren zien dat ze de lokale handelaars blijft steunen en onze inspanningen gewaardeerd worden", aldus Sylvie Jacqmin, zaakvoerder van Raepers Fashion

 

Handelspanden gelegen in volgende straten komen in aanmerking: gedeelte Grote Markt, Sint-Truiderstraat, Maastrichterstraat, gedeelte Hemelingenstraat, Hospitaalplein, Veemarkt, Via Julianus.

De subsidie kan aangevraagd worden door handelaars die eigenaar of huurder zijn van de commerciële ruimte.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame