Tongeren vandaag

Nieuws

Werremesmèrt 2018

Zondag a.s. kan je weer genieten van de jaarlijkse Werremesmèrt.
In de Wijkstraat (van aan parking Superette Delvigne tot aan brug Oudstrijdersstraat) en dat van 10u – 17u.
Tijdens deze Bio- en Artisanale markt keren de bezoekers t
erug in de TIJD’ met een KEItof feest!
"We zijn al aan onze 7de editie toe en het belooft weer een superfijne markt te worden", weet organisator Ann Moens. 

"Naast onze alom bekende standhouders met handgemaakte artikelen hebben we weer nieuwe ideetjes J... Alles is met de hand gemaakt zoals dat was in oma’s tijd.

Dit jaar bieden we weer BIO producten en artisanale artikelen aan. Zo hebben we zelfgemaakte jam, honing,  kaas, wijn, olijfolie, saffraan, sappen, mosterd, speculaas, ijs ….

Clown Titof is ook weer van de partij. Van 12u tot 14u30 zal hij een lach op ieders gezicht toveren met zijn grappen en grollen... hij maakt de prachtigste creaties van ballonnen  ...

Dit jaar hebben we iets extra voor de kleinsten… We gaan er een KEI-tof feest van maken waarbij de Elfen de kleintjes uitnodigen om mee te komen doen. WAT we gaan doen is nog een verrassing maar één ding kan er alvast verteld worden… De kindjes kunnen hun gezichtje laten opfleuren door Lieve, onze schminkster. Zij zal vanaf 14u aanwezig zijn!

Wie niet zo geïnteresseerd is in onze markt, kan altijd voor een natje en een droogje op ons gezellig terras komen zitten om een leuke babbel te slaan... heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken en verse soep, dat zijn de lekkernijen,  maar ook lekkere  bieren en frisdranken aan democratische prijzen.

Voor elk wat wils dus!!! Kom zeker een kijkje nemen !!!

Indien geïnteresseerd als standhouder : ann211153@gmail.com of 0476/368032

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame